• -43%
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart
  • Babolat Pure Aero Lite 2019 - geel / zwart

Babolat Pure Aero Lite Strung

Referentie 102360-191
€ 129,00
€ 230,00
-43%

Koop er meerdere en krijg korting op elk exemplaar:

  • x2:€ 129,00
  • x3:€ 129,00
  • x4 en meer:€ 129,00
Greepgrootte: 2
Kleuren: Geel / Zwart
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Babolat Pure Aero Lite bespannen

Ontdek het Babolat Pure Aero Lite Strung tennisracket. Dit tennisracket heeft de iconische geel-zwarte kleur van de Pure Aero serie. Het is perfect voor zowel volwassen beginners als kinderen die overstappen op een racket dat meer spin en lichtheid en wendbaarheid biedt voor veel spin. Met een veelzijdige medium balhoofdmaat van 645 vierkante centimeter is dit Babolat tennisracket perfect voor alle typen spelers. De grafietsamenstelling garandeert u een zeer licht racket, dat u zal begeleiden bij uw grootste prestaties. Bovendien zal de Cortex Pure Feel, gemaakt door het Franse bedrijf SMAC, u minder trillingen, meer sensaties en een uitzonderlijk geluid geven dankzij het materiaal dat in het grafiet is geïntegreerd. Het andere materiaal CarbonpPlyStabilizer, ontworpen door Chomarat, is een nieuwe generatie koolstofvezel. Het geeft je meer controle en een betere stabiliteit.

De Aeromodular-technologie is een proces met een aerodynamisch frame met een bumper en een oogje voor een grotere sweetspot. Het zit aan de voorkant van het racket, waardoor je meer spin en snelheid krijgt. Het Babolat Pure Aero Lite racket is bespannen op een 33cm balans wat zorgt voor een hoofdgericht racket, een goed compromis voor een krachtig racket zonder te zwaar te zijn. Het is perfect voor beginners en gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren. Het gewicht van 270 gram zorgt voor een licht en wendbaar racket dat heerlijk in de hand ligt. Het open en veelzijdige 16/19 snarenpatroon is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat kracht levert zonder te zwaar te zijn. Maar voor degenen die op zoek zijn naar meer spin, zullen de zichtbare SPIN FSI's bij de zes en twaalf uur grommets een betere snaarinteractie bieden. Bovendien zorgt het Woofer System voor meer gevoel, meer comfort en nog meer spin.

Zoals je ziet is dit Babolat Pure Aero Lite Strung racket gemaakt voor mensen die leergierig zijn en hun beste tenniskwaliteiten willen bereiken.

Kenmerken Babolat Pure Aero Lite Strung

102360-191
Zeefgrootte 645 cm2 zeef
Gewicht 270 g
Balans 33 cm
Touwplan 16x19
Totale omvang 68,5 cm
Stijfheid 71 Ra
Samenstelling & Technologieën Grafiet
Bereik Pure Aero
Grip Syntec pro
Type Gemengd
Seizoen 2019
Terug naar boven