• -44%

Babolat Pure Aero Team Strung - Het tennisracket

Referentie 102358-191
€ 139,00
€ 250,00
-44%

Koop er meerdere en krijg korting op elk exemplaar:

  • x2:€ 139,00
  • x3 en meer:€ 175,00
Greepgrootte: 2
Kleuren: Geel / Zwart
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf
Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Haal je scores omhoog met de nieuwe Babolat Pure Aero Team Strung. Dit tennisracket voor volwassenen in geel en zwart zal al je tegenstanders jaloers maken. Het is ideaal voor spelers die een alternatief willen voor de Pure Aero, omdat het minder technisch is. Dit maakt het meer geschikt voor beginners die willen overstappen naar een volwassen model. Dit model heeft een gemiddeld hoofdformaat van 645 cm2. Het is gemaakt van grafiet, wat de lichtheid van dit kwaliteitsproduct verklaart. Bovendien worden dankzij de door SMAC ontwikkelde Cortex Pure Feel de trillingen sterk verminderd door een nieuw materiaal dat in het grafiet is geïntegreerd, waardoor je een extreme sensatie krijgt. Daarnaast is een nieuwe generatie koolstofvezel geïntegreerd, waardoor je meer controle en stabiliteit hebt bij elke slag. Het aerodynamische frame heeft een geoptimaliseerd ontwerp om de snelheid van de racketkop te verhogen. De Babolat Pure Aero Team is lichter en gemakkelijker te bespelen dan het topmodel, waardoor het meer geschikt is voor beginners. Met zijn 32cm middenbalans en 285g gewicht is hij zeer veelzijdig en biedt hij een goede balans tussen wendbaarheid en kracht. Tot slot geeft het open en veelzijdige 16/19 snarenpatroon je kracht en ongelooflijke spin. De FSI SPIN technologie is ook geïntegreerd met grommets geplaatst op zes en twaalf uur om de spin te verbeteren. Het Woofer System zorgt voor een beter gevoel, maar ook voor meer comfort. Dus als je in de begin- tot gemiddelde fase zit en je tennisvaardigheden wilt verbeteren, dan is de Babolat Pure Aero Team Strung iets voor jou.

Op zoek naar een specifiek model? Bekijk al onze tennisrackets op Babolat . Als je op zoek bent naar een tennisracket dat precisie en kracht combineert, dan is de Pure Drive serie iets voor jou. Het biedt een stijf elliptisch frame dat perfect integreert met andere technologieën en de kracht van je slagen vermenigvuldigt. U vindt het juiste tennisracket voor u in de categorie: "Tennisracket Babolat Pure Drive ".

Zoals altijd staat onze klantenservice klaar om uw vragen te beantwoorden over aankoop, prijs, levering, retournering, betaling..

Kenmerken Babolat Pure Aero Team Strung - Het tennisracket

102358-191
Niveau van het spel Intermediair
Zeefgrootte 645 cm2 zeef
Gewicht 285 g
Balans 32 cm
Touwplan 16X19
Totale omvang 68,5 cm
Stijfheid 71 Ra
Samenstelling & Technologieën Grafiet
Bereik Pure Aero
Grip Syntec pro
Type Volwassen
Seizoen 2019
Terug naar boven