• -30%
  • Tecnifibre TGV 140 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 140 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 140 Naturel Afwerking -
  • Tecnifibre TGV 140 Naturel Afwerking -

Tecnifibre TGV 140 Natural Trim

Referentie 01GTGV140N
€ 15,40
€ 22,00
-30%
Verpakking: Trim
Hoeveelheid
Op voorraad
Frans bedrijf

bij u in de buurt

Gratis levering

vanaf 49€ van aankoop *

Snelle levering

in 24 / 48 uur

Veilige betaling in meerdere termijnen

vanaf 30€ van aankoop

Tecnifibre TGV 140 Natural Trim

De Tecnifibre TGV 140 Natural String Trim zal uw racket aanzienlijk verbeteren. Deze snaarinzet is een multifilament dat u zal voorzien van kracht en comfort. Het merk Tecnifibre merk heeft een high performance model ontworpen dat ervoor zal zorgen dat u aanzienlijk aan slagsnelheid wint. Deze snaar zal u een zeer goede elasticiteit geven dankzij polyamide vezels.

De PU400 technologie zal u ook de kans geven om een zeer aangenaam speelgevoel te hebben, maar ook om aan levendigheid te winnen. Dankzij de SPL-technologie gaat deze snaar lang mee, zodat u urenlang kunt spelen met dit hoogwaardige model. Dit maakt het spelen tot een waar genoegen, zelfs tijdens uw meest gecompliceerde wedstrijden.

De Tecnifibre TGV 140 Naturel Garniture zorgt ervoor dat u de spanning perfect vasthoudt. De samenstelling van de snaar, die gemaakt is van polyamidevezel, heeft hier veel mee te maken, want het speelgevoel zal ook na uren en uren op de baan onveranderd blijven. Deze snaar zal volledig aangepast zijn aan spelers die op zoek zijn naar een krachtig en efficiënt spel. Hij past perfect bij rackets die minder dan 290 gram wegen.

U hoeft alleen nog maar andere tennisaccessoires te kopen die de prestaties van uw favoriete tenniswapen zullen verbeteren. De Tecnifibre TGV 140 Natural Trim zal u onvergetelijke speelervaringen bezorgen.

Kenmerken Tecnifibre TGV 140 Natural Trim

01GTGV140N
Meter 140 gauge
Totale omvang 12 M
Terug naar boven